Ubuntu és PHP megoldások

Érdekességek, trükkök, tudni valók Ubunturól és PHP-ról

Ubutnu Tweak

2010.10.18. 10:57 gH0StArthour

Léteznek windows alá ilyen optimalizáló programok. Ugye, ezeknek a főbb célja, hogy felgyorsítsa az oerációs rendszerünket.

Ez létezik ubuntu alát is, amelynek a neve: Ubutnu Tweak

Rendbe tudjuk rakni vele a csomagkezelőnket, törli a nem használt csomagokat, extra forrás listákat tudunk hozzáadni egyes programok frissítéséhez, telepítéséhez. Lehetőség van több forrás lista variációkat profilba helyezni.

Bizonyos Ubuntu bugokat lehet vele kijavíttatni, és egyéb nehezen elérhető opciókat tudunk vele állítgatni. Érdemes egyszer-kétszer havonta átnézni vele rendszerünket.

De, viszont, mint Windowsos társaival, ezzel is el lehet ám rontani az operációs rendszerünket, így bizonyos beállításokat érdemes óvatosan kezelni vele.

Szólj hozzá!

Címkék: firefox flash telefon plugin mail biztonság sql torrent nyelv ubuntu install terminál check transmission install transmission helyi felhasználó mail küldés ubuntu tweak tweak ubuntu ubuntu hack

A bejegyzés trackback címe:

https://phpubuntu.blog.hu/api/trackback/id/tr172380416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása